RING OSS - 08-124 202 57

Intensivkurs körkort Stockholm

RING OSS - 08-124 202 57

Om oss

Vi har nya och fräscha körskolebilar under vår intensivkurs körkort Stockholm.

Välkommen till Smedjebackens Nya Trafikskola! Vår trafikskola är belägen i natursköna Smedjebacken i södra Dalarna och erbjuder körskoleelver från Stockholm vår intensivkurs för körkort med möjlighet till boende i samma lokaler.

Vi har varit verksamma sedan 1928 och tagit emot körskolelever från hela landet sedan dess. Kontakta oss för att boka vårt erbjudande om intensivkurs Körkort Stockholm

Intensivkurs körkort

Vår vision är att alla ska kunna ta ett körkort och att vägen dit ska vara så smidig som möjlig. Vi hjälper personer över hela landet att ta körkort genom våra intensivkurser och där en stor del av våra körskoleelever kommer från Stockholm. Hos oss kan du ta gå en intensivkurs för alla körkortsformer utom buss. Vi erbjuder en lugn miljö med möjlighet till boende på samma plats. Smedjebacken är ett litet samhälle i Dalarna där vi erbjuder det lilla extra. Under två veckor får du helhjärtat koncentrera dig på dina körkortsstudier i kombination med körlektioner genom vår intensivkurs Körkort Stockholm. Hos oss kan ni inte bara plugga inför uppkörningen och kunskapsprovet – ni kan även bo i samma fastighet.

  • Vi erbjuder boende med närmare 40 bäddar i samma hus. I närheten finns även gym och pizzeria under samma tak.
  • I Smedjebacken finns även ett stort utbud av fritidsaktiviteter som till exempel fiske, ridning och beachvolleyboll på sommaren och skridskoåkning, slalom och längdskidåkning på vintern.

Yrkesmässig förarutbildning

Vårt företag är medlem i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund. Det är en organisation för oss trafikutbildningsföretag. Det är ett kvitto på att vi bedriver yrkesmässig förarutbildning och har utbildade trafiklärare. Vi har för närvarande 10 certifierade handledare. 

Vårt företag är medlemmar i Sveriges Trafikskolors riksförbund.

Att ta sig till Smedjebacken är enkelt. Du kan ta dig hit genom att åka tåg eller buss med någon av bolagen Swebus, Dalatrafik eller Nettbuss.

Kontakta oss i dag för att boka din intensivkurs Körkort Stockholm. Vi har skapat säkra bilförare ända sedan starten 1928.