RING OSS - 08-124 202 57

Intensivkurs körkort Stockholm

RING OSS - 08-124 202 57

Intensivkurs Körkort

Manlig körskoleelev under körlektion, som tittar bakåt.

Sugen att boka en intensivkurs i körkort för Stockholm? Det är smidigt, enkelt och krävs väldigt lite av dig. Den enda du behöver inför kursstart är ett körkortstillstånd, som du ansöker om hos Transportstyrelsen, och en giltigt ID-handling. Resten hjälper vi dig med! Kontakta oss om du har frågor eller vill boka en intensivkurs för körkort! 

Intensivkurs Körkort Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att ta emot körskoleelever från Stockholm, som vill få till det där efterlängtade körkortet. Vår trafikskola erbjuder intensivkurs i körkort för Stockholm för alla fordon utom för buss. Körskoleelever kommer till oss av olika anledningar och med olika förutsättningar. Hos oss välkomnas du till i en lugn och harmonisk miljö och får under två veckor helhjärtat koncentrera dig på ditt körkort. I samma lokaler som trafikskolan har vi även ett vandrarhem där vi hyr ut boende till våra elever. Den största delen av tiden som du är hos oss kommer att gå åt till lektioner, föreläsningar, självstudier och naturligtvis körlektioner. Det gäller såväl dagar som kvällar. Självklart kommer du behöva ta en paus emellanåt och då finns en rad aktiviteter att välja mellan i vårt närområde.

6 steg - Så tar du ditt körkort hos oss

1. Anmäl dig till vår intensivkurs Körkort Stockholm och ange vilket datum du vill börja. Alla kurser startar på måndagar. Ange också om du vill bo på Trafikskolan. Pris för logi tillkommer.

2. Inför kursstart ska du ha ett körkortstillstånd samt giltigt ID-handling.

3. Vara beredd att lägga all energi och fokus på studier och körlektioner eftersom en intensivkurs för körkort är under en begränsad tid. 

4. Under dina två veckor får du sedan koncentrera all din tid på föreläsningar, självstudier och körlektioner. 

5. Efter din intensivkurs Körkort Stockholm gör du kunskapsprov och körprov. Vi preliminärbokar proverna hos Trafikverket åt dig. Du väljer om du vill komma till oss dagarna före uppkörningen eller om du bokar om proven och gör dessa hemma. Om du behöver fler lektioner än vad som ingick i ditt startpaket så löser vi det innan körprovet. Det finns fortfarande tid kvar för ytterligare några lektioner. 

6. Sen är du redo för teoriprov och uppkörning. Lycka till!

Hos oss kan du fokusera på dina körlektioner och studier – och verkligen ge dig själv chansen att lyckas. Kontakta oss för att boka din intensivkurs Körkort Stockholm!